Melbourne Rooftop cinema & bar

Igår drog vi in till city, & besökte en kvällsmarknad. Fullsmockat med folk, matstationer från alla världens hörn, kläder & smycken, glass & sötsaker, små barer & live musik. Det var riktigt mysigt att gå omkring där en stund men det var allt för mycket folk för vår smak så efter att vi fått lite mat i magen så traskade vi vidare till en rooftop bio.
 
Vi blev inte besvikna. På sjunde våningen mitt bland med skyskrapor inne i centralaste Melbourne, betalade vi knappa femton euro för inträdet. För ungefär samma summa delade vi en flaska rött & så satte vi oss ner framför den vita duken som igår visade klassikern Pulp Fiction. Hur bra film som helst
 
Det var iallafall supermysigt & kändes nästan lite overkligt att sitta där med den fantastiska utsikten i skönt väder, med ett glas vin i superbt sällskap. Blev återigen påmind om hur awesome livet är, & jag som gör det yttersta för att leva det till fullo.
 
Efter det tog vi spårvagnen hem, kollade ett par avsnitt av Friends & så sov vi en lång natt. Nu sitter vi på spåran till en annan marknad för att handla lite frukt & grönsaker men den stänger om 25 minuter så tvivlar på att vi kommer hinna fram! Aya, idag är det Ladies night på Base hostel, så blir kanske en liten utgång. 
 
SEEEYA
 
Hur häftigt?!