Airlie beach & jag har fått jobb!

Hejhejhej, massa hej, här har det varit dött! För det första var wifit rövdåligt i Agnes Water, & för det andra har jag tappat bort laddaren till min dator. SÅ störande. Ska skaffa en ny här i Airlie beach.
 
Vi spenderade alltså en vecka i Agnes Water. Det är egentligen WAY  too long, för där finns absolut nada att göra. Men eftersom vi är ett så perfekt gäng så spelade det ingen roll, vi hade så himla kul ändå. Vi gjorde inte mycket alls, sov massvis haha! Låg på beachen, myste under taket när cyklonen drog förbi, lyssnade otaliga gånger på Matoma, såg två pytonormar & en giftig spindel, såg en pytonorm äta en fladdermus på nära håll (sjukt!!), var på scooteroo vilket är en utflykt på mopon runt Agnes Water & 1770, ätit massa nudlar, ätit tonvis med Dorritos chips (mer eller mindre varje gång killarna går & handlar hämtar dom dorritos åt mig för att dom vet att jag måste äta typ en påse minst om dagen hahaha), firat Barnys 24årsdag & Chris 20årsdag med löjliga mängder goon, & så har vi skrattat. Vi har skrattat så sjukt mycket. 
 
Några dagar före jag träffade det här gänget minns jag att jag tänkte: fan, jag har inte skrattat min mage sjuk på allt för länge. Meeen så kom dessa killar som på beställning, för herre min gud vad roligt vi har tillsammans. Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är för att just dessa fantastiska peeps är mina resekompisar längs med östkusten!! 
 
Så igår hoppade jag, Barny, Chris, Rhys & Jens in i bilen & styrde uppåt mot Airlie beach. (Så himla skönt & bra med bil också, sjukt mycket billigare än bussar & så mycket roligare att roadtrippa!!) Ali blev kvar ännu en tid i Agnes Water, så nu är det bara jag & mina boys! Bilresan tog nästan 10 timmar, med två stopp, rumpan var milt sagt öm när vi äntligen kom fram. Sen drog vi utgång genast på det, hur kul som helst & idag har jag sovit till FEM på eftermiddagen!! 
 
Här stannar vi åtminstone till söndag. Tyskarna & Barny har sin partybåt till Whitsundays på torsdag, kanske även Rhys. Men båten är full, plus att jag är faktiskt inte så sugen på att pröjsa nästan 500$ för en par nätter för bara fest. Tror jag drar på en dagstur istället, för det är ju Whitsundays man vill se, festa kan jag göra här. En dagsturer är 400$ billigare! Hursomhaver, på lördag är vi återförenade & sen tror jag vi småningom åker upp till Cairns. Sen har vi rest nästan en månad tillsammans!!
 
Det är så sjukt hur nära man blir med folk så snabbt när man reser. Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Men man lever ju så tätt inpå varandra. Man sover, äter, dricker, bor, lever helt enkelt, tillsammans. Dygnet runt. Det känns som att jag har känt dessa killar i flera år!! Kommer vara himla sorgligt att lämna dem. Det är den delen av resandet som är svårast att vänja sig vid. "But it's not a goodbye, it's a 'til we meet again."
 
För damer & herrar! Denna tös har gått & haffat åt sig ett jobb! Så himla glad, & såå glad att min nya arbetsgivare är nöjd med att jag kommer först om två veckor så att jag kan åka ända upp till Cairns & sen ta flyget söderut. 
 
Jag skall jobba i ett racing stall, alltså med hästar! Så. Himla. Glad. Att jag ska få betalt för något jag älskar att göra är ju rena drömmen! Stallet är i Naracoorte, en liten stad två timmar från Adelaide i södra Australien. Jag bestämde mig redan före jag kom hit att en del av Aus tiden vill jag absolut jobba med hästar. Mina duties kommer vara vanliga stall sysslor & att rida några hästar i dagen. Jag får hyfsad lön, mat & boende, plus mitt andra års visum!! Vilket betyder att jag inte måste göra något skitjobb på en farm för mitt andra års visum. Så jag är sjukt glad & hoppas att det blir bra! 
 
Dessutom är jag superglad över det att det är i en liten Australiensk stad, som inte är vid östkusten. Det är inte riktigt möjligt tror jag att få en riktig aussie experience, "leva ett riktigt aussie life" på östkusten. Helt säkert jättekul att jobba där men det är inte för mig. Östkusten är SÅ fokuserat på backpackers, jag tror jag kan räkna på en hand hur många aussie folk jag har talat med. Många hostel låter inte ens australiensare ta in på deras hostel! Nu kommer jag bo i en stad som inte är ett dugg turistat, & får verkligen känna på hur det är att leva som australiensare. Så kul!
 
Jajja, nu ska det inhandlas goon för här nalkas det återigen utgång. & mamma, jag ska snart bo på en gård med hästar utan fest & backpackerliv så ta det lugnt fast det är lite mycket fest här nu, hehheee.. 
 
Här äter ormen en fladdermus! KOLLA GAPET!!!
 
Scootero! Haha, vi såg så himla bördiga ut men kul var det.
 
Happy birthday Chris! <3
 
Mina boiiiis!!
 
Scootero gänget!
 
Haha, så mycket kärlek! Happy birthday Barnybear <3
 
En dag på stranden! Ali försökte lära folket yoga utan större framgång.
 
Sha kompis.