Tjena Thailand!

Jag är på resande fot igen, & bloggen väcks därmed till liv! Kul!
 
Jag & min brother from another mother Oliver har alltså i lördags anlänt till Phuket för att stannar här knappa fem veckor! När vi kommer hem har vi papper från ''the biggest and the best bartender school in the world''! European bartender school, EBS. Nej, jag skall inte försöja mig på bartending resten av livet, men gör det här nu som en kul grej bara.
 

& hittills har det fanimej varit KUL! Vi kom i lördags, var nöjda med hotellet, fick våra rum & började genast bonda med folket. Mina tre rumskompisar är helt fantastiska, kunde inte varit mer nöjd! Två holländare & en svensk. Vi började resan med utgång. Förfest på skolan med oss som redan hunnit anlända, vilket visade sig vara så sjukt sköna typer! Vi röjde Banglaroad hela halva natten & spenderade söndagen på beachen. 
 
På måndag var det rivstart med skola 08:00! Instruktörerna presenterade sig, vi presenterade oss & vi fick en rundtur i själva baren/skolan där vi kommer få vår utbildning. De har just fördubblat utrymmet, blev färdigt i veckan, så det är nice! Allmän info & rundvandring alltså. 
 
Idag började vi 09:00, delades in i grupper & så körde det igång. Free pouring, dvs lära oss mäta upp drinkar utan mått, flairing, dvs lära oss göra trick, blanda drinkar & allmänt jobb bakom baren har vi redan fått lära oss idag. Detta är ungefär det vi kommer fokusera på att bli riktigt bra på de inkommande fyra veckorna! 
 
Hursomhaver så tror jag det här kommer bli riktigt jäkla bra. En JÄKLA massa events också! Surfpark, barcrawls, tiger kingdom, PHI FUCKING PHI!!!! (Äntligen ses vi igen min kärlek), paradisöar, filmkvällar & wakeboardpark är bara några av de alla grejer vi kommer göra. Men visst är det massa plugg också! 5-10 drinkar skall vi plugga på varje dag, för att ta ett test dagen efter. & tills idag skulle vi plugga 40 sidor teori som vi hade prov på. Blir man inte godkänd i 75% av alla tester blir man underkänd i hela kursen, & blir inte bartender! 
 
Så bäst att följa med alltså & hålla takten! Men är det någon moraltant som inte tål en del festbilder & alkoholsnack så får ni läsa Blondinbellas blogg istället helt enkelt. 
 
Amen!