Day 24

Lite på tre veckor har flugit förbi. Vi har redan hunnit se & uppleva en massa, & framförallt har vi haft så otroligt kul. Men med oss två tillsammans blir det nog inte tråkigt. Det bästa hittills har nog definitivt varit Castaway, Halong bay turen. Men Vang Vieng kommer nog som god tvåa. Hoi An var också helt underbart! 

Glömde mina piller i Vang Vieng. Såklart. Har tappat bort löjligt mycket stuff redan, jag är min mor lik när det kommer till att hålla reda på saker (dock tar hon det steget längre med att söka efter bankkortet 7 gånger om dagen & bilnycklarna... ja, dom söker hon varje gång hon skall sätta sig i bilen). Har tappat bort min hörlurar, mina piller, en topp, ett par solglasögon & en kofta. 

Men lika bra att jag tappade pillren, för nu köpte jag bara en ny antibiotika kur. De smärtlindrande tabletterna & de mot svullnad gjorde att jag kände mig sjukt konstig. Jag har haft problem med ångest förr, men dessa piller gav mig så extrem ångest att det var skrämmande. Jag har haft svårt att andas, liksom riktigt ordentligt svårt, mått illa, inte haft någon aptit & jag har haft lust att gråta utan orsak hela tiden i några dagar. Riktigt obehagligt! Dessutom har jag fått helt sinnessjukt skrämmande mardrömmar. Har även haft problem med det förr, men med medicinerna i blodet blev dom helt & hållet GALNA. Nu är första kvällen jag känner mig någorlunda normal sedan jag började med medicinerna. 

Myggbetten är betydligt bättre, dock. Vi ser fortfarande ut som om vi skulle sprida pesten, eller något annat dödligt, men det gör inte längre ont. De slutade klia för länge sedan, men de har gjort så ont att jag velat gråta emellanåt när jag ställt mig upp. Det värsta ''läkarbesöket'' jag gjort i mitt liv var dock när jag visade upp mina sår hos apotekaren. Det var första gången jag varit nära att svimma av smärta. När de började riva bort alla skorpor med tång från mina (18) enorma såriga myggbett & lägga svidande vätskor på, så började hela rummet snurra & jag fick kämpa hårt för att hålla tillbaka tårarna & medvetandet. Det tog definitivt första platsen av att bryta axeln, som förut var toppade listan av mina mest smärtsamma upplevelser.

Vår första dag i Luang Prabang har inte varit särskilt produktiv. Jag mådde inte bra ännu på dagen, & på eftermiddagen gick vi på massage, åt middag & så har vi luggit & läst. Imorgon skall vi besöka vattenfall i djungeln & gå på yoga. I övermorgon skall vi utforska djungeln på nytt, men denna gång blir det från ryggen på en elefant! Japp! Hur coolt är inte det?! Samtidigt skall vi få lära oss hur man hanterar en elefant, mata den, simma med den & få ''äga en egen elefant för en dag''! KUL!

Förresten, välkommen till cybervärlden kära mormor! Vad kul att du också kan följa med vår resa över nätet. Hoppas du har det bra där hemma på Kimito ön! Bamsekram åt dig!