Australia day & Byron Bay

Här har det varit tyst de senaste dagarna. Har inte riktigt haft något kul att berätta, & har helt enkelt inte orkat. 
 
Har inte så hemskt mycket nytt att berätta. Vi åkte från Yamba tidigt på tisdag morgon, allt för tidigt för att vara dagen efter Australia day. Denna dag är ungefär lika helig för australiensarna som jesu födelse för de kristna, bara på ett definitivt mer alkoholiserat plan. Vi steg upp vid nio, då en del började korka första bärsen, vi alla drog till beachen för morgonsurf & var tillbaka vid tolv. Jag var ändå så duktig att jag sparade mitt alkoholintag till lunchtid, då även barbequen körde igång. Yamba är så litet att alla känner alla, & därför firade typ hela yambas ungdomar, vuxna & barn tillsammans i vårt hostells stora ''garage''. Hela dagen bestod av grillmat, beerpong, bli slängd i poolen x antal gånger, bli påkastad vattenballonger av skrikande barn, dans, pub besök & hemmaefterfest. & punch. & öl. Åh, så mycket öl. Nästa morgon vaknade jag ungefär en halvtimme före bussen skulle åka, utan varken skor eller något destumer av värdighet, stressade sönder, hittade mina skor på en gård på vägen till puben (?!) & hann med ungefär tre sekunders marginal till bussen. Alla var lite lost angående gårdagens eskapader, men frågetecken viftades bort med ''Oh, that's allright, it was australia day!''
 
Mycket lyckad dag/kväll/natt!
 
Så i tisdags kom vi till Byron Bay. Har inte gjort något så märkvärdigt, legat på beachen, vid poolen, dansat på borden på Cheeky Monkeys, surfat en gång som gick röv, haft ångest för the amount of money man spenderar på att få ligga i en säng om nätterna, osv. Lol. 
 
Idag skall jag byta hostel till Backpackers Inn, från YHA. Har inte ännu blivit störtkär i Byron Bay, som de flesta är, men tror det beror på mitt hostel, det är bra rum & pool osv men här finns mer eller mindre endast två olika nationaliteter: BRITTER & FRANSMÄN. And let me tell you this. Det är en omgivning ingen, jag upprepar INGEN, ska behöva vara i. Som jag sagt förut har brittiska tjejer en tendens att klösa mig & riva mig i håret. Så bits dom också. De är alla knubbiga, storbystade, med allt för mycket svartmålat smink & så kommer dom gående men sin lilla ''klan'' som ser ut som de sju dvärgarna hoe edition! Går du i vägen för dessa djävulskap eller säger ett fel ord... ja, för att inte tala om ifall du får mer uppmärksamhet än de, då mina vänner, DÅ tar det hus i helvetet! Näe okej, snäppet överdrift kanske, men de påminner mig alla om Vicky från Geordie shore, & vi som sett den såpan vet att hon är more or less psykotiskt bananas.
 
& fransmän. Ja, om vi säger så här: finns det mer än en fransman i ditt umgänge kan du räkna med att förstå ungefär lika mycket som jag förstår mig på matematik. Det är inte jättemycket, dvs. & såna jäkla nationalister hela högen. En av de få konversationerna jag haft med en fransman är en argumentation där han tyckte att det skulle vara okej om deras regering mördade miljontals människor, bara för att det är deras regering. Ja, just det, en annan gång var det en fransman som satt tyst på en förfest, & när vi alla snackade drinkar avbröt han alla med ett tal där han ville garantera alla att franska är det bästa språket i världen. Relevant & så. 
 
Nu drar jag ju alla över samma kant, men snackar ju bara egna erfarenheter!
 
Så att sånt. Stressar lite över den närmaste framtiden, känner att jag skulle vilja ha någon sorts plan. Men det är lättare i teorin att ha tusentals alternativ, än i praktiken. Har ju inget som binder mig överhuvudtaget, hur ska man kunna bestämma vad man vill göra!? Vill ivarjefall skaffa ett jobb & lägenhet relativt snart. Helt absurt att betala 40 dollar för en säng per natt. Det gör ont i min ekonomiska själ. Har mer eller mindre en lägenhet i Broadbeach, som är lite utanför Surfers Paradise, om jag så vill som verkar jäkligt bra. Men vettefan om det är där man vill settle down, är inget enormt fan av stora städer & Surfers är känt för att vara rätt så turistigt. Men är trots det ganska sugen på stället, kämppän verkar så nice & svenska killen jag haft kontakt med som även bor där verkar hur trevlig & shysst som helst! Det är en kille som är min brors gudmors dotters ex (haha). Dessutom är det relativt lätt att få jobb där.
 
Jaja, tufft liv, folket. Tufft liv jag har. All dem decisions. 
 
På fredag kommer min absoluta favorit, Nicolander, hiiiit! Wihoo!
 
Jag & fina Sophia i Yamba! Ni får mer bilder senare, så jäkla jobbigt & ladda upp.