Vad är egentligen mina planer?

Jag fick förfrågan om vad mina planer är nu för hösten/kommande år. Det slog mig att jag faktiskt inte har berättat så mycket. Fast iof har jag inte galet mycket planerat, & allra minst något spikat. Men som de flesta säkert räknat ut & vet, så börjar jag absolut inte studera. Visst kan jag känna ett sug & en vag avundsjuka ibland på mina vänner som har ett stabilt liv i sina studiestäder, med bostad, killar, framtidsplaner & allt bara rullar på. Men jag vet att jag skulle gå in i väggen efter en månad i skolbänken, hela min kropp skulle skrika efter äventyr & rastlösheten i min själ skulle få mig att gå under.
 
Jag är inte klar med världen än. 
 
Till att börja med åker jag i början av september till mitt älskade Melbourne. Den staden har nog en del av mitt hjärta. Kolla bara den här videon: 
  
 
Ja, det är en så fantastisk stad som passar mig & min personlighet så perfekt. Jag kommer åka ner & söka jobb som bartender, eftersom jag faktiskt älskar att bartendra. Baywatch, Strampen & Grass Valley är bara försmak av hurdan bartender jag vill vara. Jag vill hitta ett jobb som bartender i en lagom busy bar, söka ett rum att hyra i en stor lägenhet med en hel del människor, alternativt ett houseshare i St. Kilda (bästa stället). & sen ska jag bara helt enkelt få känna på hur det känns att leva ett vanligt liv i Oz, med lägenhet, jobb & roomies i underbara Melbs. Dessutom borde jag ha en hel del vänner kvar där när jag flyger ner.
 
När jag känner mig färdigt där måste jag göra västkusten & norra Oz. Det är ju där det där häftiga av Australien finns, den sjuka naturen med rosa sjöar & världskända nationalparker. Östkusten är fin, men ärligt är det mest bara fina stränder & massa fest. Så jag ser fram emot att göra coola hikes, campa & se real Australia. Det här tänkte jag göra i kanske December.
 
 
Efter det är det typ jul. Är inte säker på ifall jag kommer komma hem till jul eller ej, det får vi se. Om jag kommer hem kanske jag studerar till reseledare över våren, som avslutas med 5 veckor i spanien, men vi får se. 
 
Om jag inte kommer hem (vilket det mera lutar mot), åker jag väl över till NZ & gör det på en månad eller så, förhoppningsvis med mina boys Rhys, Barny, Jens & Chris! Vill verkligen göra en massa där, vill hoppa bungyjump igen men denna gång på nå't riktigt häftigt ställe som ovanför en flod från en bro. Jag vill också fallskärmshoppa! & så allt annat spännande förstås.
 
Sist & slutligen vill jag åka till någon av de Karibiska öarna. Jag har ju varit en gång på Anguilla, som är en jättefin ö men hemskt liten. Funderar stenhårt på Jamaica, frågan är bara om jag vill åka ensam till sådana länder men måste ju göra mera research sen när det blir aktuellt. Vill ivarjefall settle down där for a while också, några månader eller så. Extraknäcka i en reggae bar där jag får jobba barfota med fötterna i sanden. Drömmen. 
 
& vet ni vad jag älskar? Att jag oftast tar tag i mina drömmar!
 
Efter det börjar det väl bli sommar här igen. Får se om jag stannar över sommaren eller åker iväg & säsonga som bartender på någon smutsig turistort, men det är allt för långt dit för att planera! Blir det en likadan sommar nästa år som i år är det ju lätt värt att dra iväg, för här får man ju bara sola ansiktet & ligga på beachen såhär:
 
 
Godnatt gott folk!