Inte mycket kvar nu.

Nu är det tamigtusan inte mycket kvar av våran resa. Blandade känslor!

Den sista tiden här på Bali har vi inte gjort mycket anmärkningsvärt. Slöat, festat, solat, simmat. Ja, haft det helt enkelt jäkligt gött! 

Har iallafall haft två super dagar nu. Igår började vi dagen med att dra till stranden (har varit i grannstan, superfina stränder), åt majskolvar & tog massage. När högvattnet sjunkit tillräckligt gick vi runt en klippa & vidare till en mera ''undanskymd'' del av stranden. Det var så otroligt fint! Det var endast jag & Jossan på en flera kilometer lång strand. Vi tog bilder, simmade (topless bara för att vi kunde mjhehe) & bara njöt! Det var sjukt nice. 

Efter att vi packat ihop våra saker på hotellet körde vi ut till en enorm klippa för att kolla solnedgången. WOW. Det går inte att förklara med ord. Klippan var säkert hundra meter hög & det var en så fantastisk utsikt över en bukt med en lång strand att det var fanemej svårt att andas för att det var så fint.

Så hoppade vi i taxin tillbaka till Kuta. Igen. Tredje gången vi checkar in på vårt favvohotell Warung Coco! Helt underbart hotell. & de som jobbar här är helt härliga! Hör hela tiden ''Heeeey Mimiiii!''. Haha, så söta. Hursomhaver! Skypesession med våra päron, sminket på fejjan & humöret på topp & vidare ut i vimlet. Dansade SÖNDER på borden hela natten & stapplade in i morgontimmarna. Helt sjukt bra dag alltså!

Idag började dagen lite segt. Låg vid poolen till fyra, drog till Sky Garden för bbq buffét, & sen körde vi på en riktig spakväll. För 25€ har vi fått fransar & bryn färgade, håret toppat, hårinpackning, en timmes massage, manikyr, pedikyr & ansiktbehandling. Fint så! Ca 4h spa blev det! Ja, det är en av de saker som jag ABSOLUT kommer sakna mest härifrån.

Nu orkar jag inte skriva mer, & har inte orkat fixa så mycket bilder men här får ni lite iaf!











Hur härligt?!




Livet är bra gött det.