The future belongs to those who believes in the beauty of their dreams

Jag har ingen hemlängtan på det viset, jag trivs som FAN med detta liv. Att inte bry sig om vilken dag det är, go with the flow & bara leva i nuet är en livsstil som utan tvekan faller mig i smaken. En livsstil där man träffar nya människor dagligen, där man kan dra till med en sjuhelvetes fest fastän det är tisdag om man så känner för det & en livsstil där väckarklockor inte existerar. Där man ena dagen plaskar runt i ett turkosblått vattenfall & nästa dag försöker överrösta en cyklon med ett lyckoskrik. Andra dagen sitter man på en kritvit strand & låter huden brinna behagligt med Maggios osammanhängade men ack så fantastiska lyrics i öronen, & följande timme ser man solen gå ner i horisonten medan man slipar på biljardskillen & dricker en iskall öl i beachbaren. En livsstil där man kysser en främling bara för att man kan & där alla spabehandlingar går för ensiffriga summor. Det är fina tider, absolut.

Men jag ser fram emot att komma  hem. Det gör jag. Det nästan pirrar i magen när jag tänker på att komma hem. Jag har så himla mycket att se fram emot under våren, & hela 2014. För att inte tala om att träffa mina fina kompisar. Jag kommer aldrig sluta anse mig som så otroligt lyckligt lottad för att jag verkligen (tro det eller ej!) har de finaste kompisarna på jorden. Jag kommer krama dem sönder & samman

I februari är det penkkis & abikryssning som gäller, vilket kommer bli så FEEETT jäkla gött, & att jag får se Veronica Maggio, som jag dyrkat i år & dagar,  live 17.2 gör mig så excited att jag typ vill banka huvudet i väggen. I slutet av februari skall jag också åka till Norge för att banka lite vett i min högra arm & syrsa som gått helt bananas & tycker hon skall springa maratonlopp, äta nyttigt & hela faderittan. Man märker att hon helt tydligt lider ENORM brist på Mimmi-dosen. No worries älskling, håll ut, jag kommer & räddar dig!! Skämt å sido, men jag saknar henne så jag blir lite trasig.

I mars skall jag skriva om engelskan. Visst, det är kanske inte jättekul, men jag känner att det var ett jäkligt bra val! Hoppas jag presterar bättre än vad jag fick nu i höst, för även fast jag är nöjd med det jag fick nu så tycker jag definitivt jag är bättre än det. 

Efter det börjar det riktigt roliga, för sen har jag inga planer för resten av våren. Mitt sparkonto kommer fortfarande sjunga vackert efter denna resa & vid marstiderna kommer jag ha fått min Finlandsdos & kommer högst antagligen sitta & planera nya äventyr. Har så sjukt mycket möjligheter & alternativ, så chansen att jag stannar i Ekenäs över våren är ganska liten. Leker med tankar allt från att komma tillbaka ner hit & jobba, att åka till Stockholm eller London & jobba (två av mina favoritstäder) eller möjligtvis volontärarbeta någonstans i en par månader för att sedan komma tillbaka till älskade Ekenäs & Baywatch, trogen donare som man är. Får helt enkelt se vad som känns rätt när tiden är kommen! 

Sen är det ju dags att söka in till skolor också. & tro det eller ej, men jag tror att jag faktiskt vet vad jag skall söka in till. Det har klarnat under denna resa (så ni som säger att man bara skjuter fram pluggandet mer & mer när man en gång börjat resa, IN YA FACEEES), & jag funderar STARKT på att söka in till journalism. Det var mamma som först nämnde det, jag har låtit tanken mogna & jag är riktigt, riktigt sugen på det. Inte bara för att jag totalt älskar att skriva, det är också en utbildning med väldigt spridda möjligheter med allt från tv & tidningsjobb till en journalist som skickas ut i världen till aktuella platser, vilket låter galet mycket som min grej. 

Att skriva har alltid varit en av mina starka sidor & det är en stor lättnad att jag nu faktiskt känner mig redo att söka in någonstans. Det kändes rätt så hopplöst för inte så länge sedan, då jag verkligen inte hade någon aning. Dessutom passar journalism ihop med min önskan att studera i Helsingfors. Jag verkligen älskar Hesa, känner mig väldigt hemma i den staden & att jag är närmare min syster är inte heller ett minus direkt. & så jobbar ju pappsen på Silja som avgår från Helsingfors vilket skulle göra att jag får träffa honom ofta även under min studietid (& kanske snylta lite muminfrukost), förutsatt att han inte går i pension bara för att han får inom den närmaste framtiden, vilket jag strikt förbjudit honom från att göra!

Sen är det ju dags för studentdimissionen. Jag är så sinnessjukt jä*la taggad för den dagen att det finns inte. Att en så jättestor del av mina kompisar är födda något år före mig har inte alltid varit något jag ansett som positivt, men vid sånahär tillfällen är det så sjukt bra eftersom jag vet att så många kommer ha möjlighet att komma, vilket är så jäkla kul

& sen är det ju resten. Sommarlovet som kommer med massa kul, Baywatch jobb med det bästa crewet & bossarna i universum & när det är slut drar jag förhoppningsvis ut i studielivet. & så resten av mitt liv förstås, som jag kommer se till att blir så jäkla bra. Haha!

Så JA, jag är ENORMT JÄKLA peppad för framtiden. Detta var bara ett random inlägg om lite smått & gött & allt & inget i brist på annat. 

Avslutningsvis vill jag säga STOOOOORT grattis åt fina Elin som blivit vald till Finlands Lucia, vilket är en så himla stor ära att det nog inte blir större, vet att hon kommer kicka ass (lämpligt? Nita kanske?) som Lucia. & ett lika stort grattis åt VÄRLDENS GOASTE Petski som nyss öppnat eget i Ekenäs. Nu tycker jag att varendaste en gör som jag skulle göra om jag vart hemma, drar iväg rumpan till My Way cafét för lite gottigheter & kaffe!!

Ha det bäst folket & lev livet.



You need to look for the good in the bad,
the happy in your sad,
the gain in the pain,
and what makes you grateful and not hateful.

Med detta säger jag Amen.