Redo för nya äventyr

Amen tjeeena! Tänkte att det var dags för en liten uppdatering. Delvis för att jag inte vill att min blogg skall raderas (så gick det med min förra blogg) & delvis för att meddela er att ni mer än gärna får följa med på mina äventyr på mitt inkommande officiella mellanår! 
 
Ja, jag fick ju mer eller mindre ett gratis år pga att jag var så kvick med mina studier, & jag kände att jag kanske trots allt inte var färdig med resandet. SÅ jag bestämde mig alltså för att strunta i fortsatta studier ännu & åka iväg igen! 
 
Men lite studier blir det, jag & en av mina favoritbros har nämligen bokat bartenderkurs! Haha, i slutet av september åker jag & Oliver till Phuket för att delta i European Bartender School. Hur kul?! 
 
När vi kommer hem i början av november har jag ingenting planerat. Men ut i världen blir det! Funderar på att åka till någon karibisk ö & jobba på en beach bar kanske. Skulle vilja volontärarbeta på ett animal shelter under dagarna! Har även funderat på att interraila genom europa. Vi får se!
 
Hursomhelst blir det sjukt bra. Det vet jag! & ni får mer än gärna följa med här igen.
 
I augusti åker jag även till Bulgarien med chixen & i maj kom var jag en vecka till Cypern. Norge har jag också hunnit besöka efter hemkomsten.
 
Älskar att resa!