Sista dagen av 2015

Här har det ekat tomt på nya inlägg den senaste tiden. Jag har rent utsagt jobbat som en idiot! Hade fem dagar 12 timmars skift i sträck, & vi har lindrigt sagt varit EXTREMT fullbokade. Kul med mycket folk, men jösses så man har fått springa fötterna & ryggen sjuk. 
 
Julen är förbi, & jag hoppas ni hade en mer stämningsfull jul än jag! Jag & Shaunice jobbade på som vanligt, & drack bärs mellan varven & skålade med vin. Vi båda är ju utan familj här så vi fick fira julen på eget sätt! Hade hemmafest med crewet dagen före julafton, vilket var hur roligt som helst. Dock resulterade det i ett trasigt hem, hål i väggen & söndrigt duschdraperi. Åh, hemmafester i mitt hjärta.
 
I lördags kom Shaunices mamma på besök för några nätter, hon var jättetrevlig! & som bonus hade vi fått låna bil i en hel vecka av vår chef för att hon skulle komma, så det var nice. Igår körde vi henne till flygplatsen & sen åkte vi vidare på en liten utflykt till Snellings beach, som var sjukt vacker. 
 
Enligt schemat skulle jag ha jobbat från 17:30 varje dag, men blivit inringd nästan varenda dag för lunch också. Blev nyss frågad om jag ville jobba hela dagen imorgon också, istället för från 17:30, & jag måste ju svara ja. Sista dagen & public holiday betalt! Dock kommer det säkert vara tungt, eftersom det är nyårsafton idag & det nalkas beachparty! Vi kommer sluta rätt så sent ändå, men ska på något sätt försöka ta oss ut till Emu Beach där alla kommer festa ikväll! 
 
Jaja, har en del jag vill skriva om men har bara en kort paus, så får ta det senare. Imorgon är det sista dagen på jobbet & jag gråter inombords. På söndag lämnar jag landet. GÅR SÖNDER.
 
 Jag & mina älskade room mates <3 min manager & partner in crime Shaunice, & älskade Vivianne.