Perth boiiii!!

Shashaa! I skrivande stund sitter jag i bussen bredvid Estelle påväg till Perth. Det är vår lediga dag imorgon, så nu när vi slutade vårt skift hoppade vi på bussen & åker tillbaka till Grass Valley tidigt på tisdag morgon. Så himla perfekt att Perth bara ligger en dryg timme ifrån! Speciellt eftersom Barny är där var & varannan vecka, Rhys kanske kommer stanna där, Ruby likaså & snart kommer antagligen även Chris dit. Kommer att bo hos Estelles kompis & imorgon blir det heldagsdejt med le England! Wiie.
 
Har haft en super helg. Sent på fredagkväll anlände Charlotte, Lottie som hon kallas, till Grass Valley. & det kunde inte ha varit en bättre tjej som tillökning i vårt crew! Hon & jag är väldigt likasinnade, hon har nyss partajjat upp längs med östkusten likaså så vi har mycket gemensamt. En härlig trio är vi nu! 
 
På lördag gick vi upp i normal takt strax efter åtta, åt frukost & så städade vi som vanligt & jag visade Lottie vad allt som skulle göras osv. Lördagen var superlugn, så spelade biljard med stammisarna hela dagen & så stängde Ian (min boss) puben vid 8:30, så att det bara var vi tjejer, Ian & Holly, & en av våra stammisar. Eftersom Ian idag åkte 4 veckor på sjön så bjöd han oss på flera rundor cider! Det var en härlig kväll, superbra stämning. Vi spelade massa biljard, drack gott, vi tjejer satt ute & snackade om allt & inget i evigheter, vi lekte med hunden Diesel, skrattade & hade det sjukt bra tills det vid ett tiden var dags att lägga huvudet på dynan. Jättelyckad kväll, men tycker själv det är synd att Ian åkte för tycker sjukt bra om honom! Så himla snäll & go.
 
I morse satt jag länge i solen & läste ur min sjukt bra bok, & klockan 3 började mitt skift. Idag hade vi ett killgäng från det lokala cricket laget på söndags session, så det var verkligen roligt med lite ögongodis & ungt folk. De var hur härliga typer som helst, vi spelade flera rundor biljard, & efter skiftet tog jag en öl med dem. Ironiskt nog var där en kille som hette Rhys, & som insisterade på att ge mig sin nummer. Min Rhys var måttligt road när jag sms:ade honom en bild på lappen med numret & namnet, haha! Blev dessutom bjuden till en av de andra killarnas farm, tss. 
 
Så att en sådan helg! Väldigt, väldigt lyckad. Nu ska jag spendera ett par dagar i Perth vilket också ska bli jättekul! Har saknat att uppskatta lediga dagar.